Bee-Design.se

Personligt på nätet

Recension: Åremorden: Botgöraren

Botgöraren är del tre av Viveca Stens Åremorden, vi följer poliserna Hanna Ahlander och Daniel Lindskog. Denna gången efter att en kvinna blivit brutalt mördar på det lokala finhotellet Copperhill Mountain Lodge. Bara några dagar efter första mordet sker ett till mord och de sätts hård press på poliserna. Efter de tidigare böckerna har Daniel börjat ta tag i sitt liv och går till en psykolog, för att hjälpa till i hans relation, men det visar sig inte ha önskad effekt. Hanna får äntligen känna sig åtråvärd igen, efter uppbrottet med sitt ex.

Min rekommendation

Efter att ha läst alla tre böckerna så tycker jag att det var absolut lättast att förstå vem som låg bakom allt i denna. Det var ganska förutsägbart men samtidigt är den fortfarande spännande, mycket kan ju fortfarande hända och förutom dramat på jobbet så är det mycket som händer i deras privatliv vilket är spännande att följa.

Jag rekommenderar verkligen boken men tycker att det är viktigt att läsa alla i serien, givetvis i rätt ordning.

Fakta

Författare: Viveca Sten
Sidor: 480
Genre: Svensk deckare
Köp den nu: https://www.adlibris.com/se/bok/botgoraren-9789137158679


Min utveckling:

När jag läst denna bok så har jag varit iväg på semester vilket har gjort att jag kunnat sträckläsa den. Jag läste samtidigt Game of Thrones boken(gör fortfarande i skrivande stund) vilket gjorde det skönt med en omväxling. Viveca skriver bra och det är lätt att hänga med i boken så det är skönt!

4

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Bee-Design.se

Tema av Anders Norén