Bee-Design.se

Personligt på nätet

Recension: Åremorden: Dalskuggan

Dalskuggan är del två i Viveca Stens nya serie Åremorden. Daniel Lindskog och Hanna Ahlander jobbar som poliser i Åre och blir snabbt inkastade i en utredning om ett mord på en mycket omtyckt skidåkare. Det gömmer sig mycket mer under ytan än vad de båda kan ana. Daniel får samtidigt handskas med sitt dåliga samvete för att han lämnar familjen när jobbet tar över, han visar sig inte från sin bästa sida i familjelivet, vilket är viktigt för honom, han vill allt annat än att vara sin far. Hanna bearbetar fortfarande uppbrottet med sitt ex, men främst kanske att hennes mamma har mer kontakt med honom och hans nya tjej än Hanna själv.

Min rekommendation

Jag gillar att följa både Hanna och Daniels resa i serien. Jag gillade verkligen denna bok då det var klurigt att lista ut vem det var som låg bakom allt.

Viktigt att läsa böckerna i ordning ifall du ska läsa, enligt mig i alla fall.

Fakta

Författare: Viveca Sten
Sidor: 469
Genre: Skönlitteratur / Deckare & kriminalroman
Köp den nu: https://www.adlibris.com/se/bok/offermakaren-9789137501253


Min utveckling

Jag läste denna efter att denna i somras men har helt glömt att skriva om den. Så eftersom det var ett tag sedan så är väl recensionen kanske inte den bästa. Men jag skriver så jag vet att jag har läst den i alla fall.

4

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Bee-Design.se

Tema av Anders Norén