Bee-Design.se

Personligt på nätet

Recension: Malma station

Malma station handlar om tre generationer, Harriet med pappa Bo, Oskar som är tillsammans med Harriet och Yana, Oskar och Harriets dotter. De alla färdas med tåg, alla med olika målbilder men alla mot samma slutdestination, Malma Station. Som läsare hintas man om saker karaktärerna gör eller säger som man senare förstår och kan sätta ihop. Alla reser mot olika öden utan att man som läsare vet vad. Det blir mer intensivt ju närmare stationen man kommer.

Min rekommendation

Boken är lättläst och jag fastnade fort i den.
Jag uppskattade verkligen uppbyggnaden där man får hänga med en person per kapitel men där texten även hoppar mellan årtal, personer och historier från de olika personerna.

Jag rekommenderar boken mycket.

Fakta

Författare: Alex Schulman
Sidor: 249
Genre: Roman, Skönlitteratur
Köp den nu: https://www.adlibris.com/se/bok/malma-station-9789100191436


Min utveckling:

Det jag tar med mig från boken är djupet i den. Man slungas omkring i de olika berättelserna och får veta mer än karaktärerna och allt snabbas på mot slutet, upplösningen.

Jag läste denna på två dagar vilket ändå är väldigt bra för mig, dock iväg på semester så jag har verkligen haft tid. Dock kändes det som att jag alltid missat något viktigt och upplösningen blev inte så bra som jag trott.

4

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Bee-Design.se

Tema av Anders Norén