Jonas Berg

Knapp plats på den vida webben

Recension: Hypnotisören

“Hypnotisören” är en svensk spänningsroman skriven av Lars Kepler. Boken följer kriminalinspektör Joona Linna i hans jakt på en mördare som har lämnat ett blodigt spår av brutala mord. För att lösa fallet samarbetar Linna med en hypnotisör, Erik Maria Bark, för att nå offerns minnen och få ledtrådar till gärningsmannen. Romanen är en fängslande thriller som utforskar mörka psykologiska motiv och spänningens värld på ett imponerande sätt, och den har blivit en framgångsrik del av svensk kriminallitteratur. “Hypnotisören” är en mörk och psykologiskt laddad kriminalroman som utforskar komplexa karaktärer och spännande intrig

MINA TANKAR

Detta är första boken i serien om Joona Linna, jag började ju med den tredje, Eldvittnet och läser just nu den andra, Paganinikontraktet. Jag fastnar ganska direkt i boken, det är korta kapitel vilket, i alla fall för mig, gör att jag snabbare tar mig fram i boken. Det gör även att man hoppar lite mellan olika scener i boken, på så sätt så vill man alltid läsa mer för att veta vad som händer i de olika scenerna.

Jag rekommenderar, än så länge, att läsa dessa böcker om Joona Linna. De är väldigt spännande, en bra kombination av spänning

OM BOKEN

Författare: Lars Kepler
Språk: Svenska
Utgiven: 2009
Sidor: 536
Genre: Deckare & Thriller
Köp den nu: https://www.adlibris.com/se/bok/hypnotisoren—black-edition-9789100186777


Min utveckling

4

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Jonas Berg

Tema av Anders Norén