Jonas Berg

Knapp plats på den vida webben

Recension: The subtle art of not giving a f*ck

Började läsa 10 okt. Klar 13 ok

Jag tycker att boken var givande, även om jag inte höll med om Marks alla tankar så var den generella tanken väldigt bra och givande. Inte att man INTE ska bry sig, alltså not give a f*ck. Men att man ska välja vad man bryr sig om, var man lägger sina f*cks. Jag gillade att han hänvisade till andra författare och tänkare samt sina egna historier, även om de inte skulle vara hundra procent sanningsenliga.

Han hänvisar ju inte till några källor vilket gör att jag kanske inte tror 100 procent på allt, men jag kan ändå ta till mig syftet med boken vilket jag verkligen uppskattade. Det var uppfriskande att den var skriven i lite mer nutida kontext med svordomar, ironi och sarkasm.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Jonas Berg

Tema av Anders Norén