Bee-Design.se

Personligt på nätet

Recension: Sandmannen

“Sandmannen” är en spänningsroman skriven av Lars Kepler. Handlingen kretsar kring Joona Linna, en skicklig kriminalkommissarie, som utreder en serie brutala mord. En mördare som kallas Sandmannen sprider skräck genom att lämna sand i offrens ögon. I en kamp mot klockan och en skuggig antagonist kämpar Linna för att avslöja mördarens identitet och stoppa hans fasansfulla framfart. Boken är fylld med oväntade vändningar och en intensiv berättartakt som håller läsaren på helspänn från början till slut.

Mina tankar

Jag gillar att Lars Kepler håller en intresserad genom att ha korta kapitel där man slängs mellan olika personer och perspektiv. Så när man är mitt inne i en scen som är väldigt spännande kan man få den beskriven från olika personer och vinklar vilket gör att man kan måla upp en bild på hur det ser ut.

Om boken

Språk: Svenska
Utgiven: 2013
Sidor: 517
Genre: Deckare
Köp den nu: https://www.bokus.com/bok/9780141036144/1984/

4

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Bee-Design.se

Tema av Anders Norén