Jonas Berg

Knapp plats på den vida webben

Recension: Åremorden Vilseledaren

En vecka i januari tar sex festglada studenter tåget till Åre för att åka skidor. Sedan går allt snett och plötsligt är bara fem kvar i livet.

Var det en olycka eller ett kallblodigt mord? Medan frågetecknen hopar sig stiger spänningen i gruppen. Vänner ställs mot varandra när ingen kan förklara vad som hände den där olycksaliga natten.

Poliskollegorna Hanna Ahlander och Daniel Lindskog tar sig an fallet med blandade känslor. Daniel har separerat och lider av skuldkänslor gentemot sin dotter. Hanna är på lyxig weekend med sin nya dejt och slits mellan honom och känslorna för kollegan.

Vilseledaren är fjärde delen i serien Åremorden där Viveca Sten återigen bjuder på intrikata mordgåtor i den jämtländska fjällvärlden. Hon är nominerad till Årets svenska deckarförfattare 2023. – Bokus

Mina tankar

Åremorden är en ganska lättläst serie vilket jag uppskattar då jag lätt blir uttråkad om det är alldeles för invecklad eller svår text. I alla fall i dagsläget!

Jag gillar att man får hänga med karaktärerna både i äventyren som händer i varje bok men även i deras privatliv vilket gör att man vill läsa nästa bok för att se vart allt och alla tar vägen.

Om boken

Språk: Svenska
Utgiven: 2023
Sidor: 448
Genre: Deckare
Köp den nu: https://www.bokus.com/bok/9789137158693/vilseledaren/

3

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2024 Jonas Berg

Tema av Anders Norén